diumenge, 27 d’octubre del 2019

S’ha creat la comissió de Noves Tecnologies



Hola Famílies,


Hem creat la comissió de Noves Tecnologies. Els impulsors hem definit les diferents línies d’actuació, o àmbits, amb els quals començar. Després segurament aniran apareixent moltes temes i subtemes, ja que es tracta d’un tema amb múltiples implicacions possibles.

De moment la comissió s’està articulant en tres grans grups, i estem buscant més famílies que puguin ajudar-nos a enfocar i desenvolupar el treball.

Els grups son:


- Infraestructures de comunicació:

a banda dels continguts, que son de l’àmbit de la comissió de comunicació, es tracta de discutir i millorar les plataformes de comunicació en els diferents nivells (entre pares, entre pares i escola, entre comissions, etc., partint de la infraestructura existent, com son la web de l’escola, el blog, etc.)


-Ciutadania digital: 

Educació a les tecnologies i a l’internet, Equilibri i benestar mediàtic, Privacitat i seguretat, Empremta digital i identitat, Relacions i comunicació, Ciberassetjament, drama digital i discurs d’odi, Notícies i alfabetització mediàtica. L’idea es que aquestes temes es desenvolupin i es dirigissin tant a pares/mares com a l’alumnat.


- Les noves tecnologies a l’ensenyament: 

La intenció es debatre sobre l’oportunitat – i els riscos - de completar l’ensenyament d’altres matèries introduint noves tecnologies (geografia, matemàtiques, musica...), com de introduir programació de software i hardware (per exemple, scratch i arduino).


Les persones interessades en participar poden contactar a: info.ampa3pins@gmail.com